O družbi

Strokovnost osebja in odličnost delovanja

Več kot 2.400 visoko usposobljenih sodelavk in sodelavcev JAVNEGA HOLDINGA Ljubljana in povezanih javnih podjetij Energetika Ljubljana, Vodovod Kanalizacija Snaga in Ljubljanski potniški promet vsak dan skrbi za vašo brezskrbnost in za to, da se storitve javnih podjetij neopazno vključijo v vaš vsakdan, ga naredijo bolj udobnega in prijaznega.

Sodelavke in sodelavci vsakodnevno skrbimo za učinkovite in k uporabniku usmerjene rešitve. V želji uporabnikom ponuditi najboljše, si vsak dan prizadevamo izpopolniti svoje delovne procese in izboljšati kakovost storitev.

Skrbimo, da so vaši kozarci polni kakovostne pitne vode in da se odpadne vode očiščene vrnejo nazaj v naravo, na okolju prijazen in učinkovit način ogrejemo ali ohladimo vaš dom. Poskrbimo, da se čim več odpadkov zbere ločeno, kar vpliva na občutno manjše količine odloženih odpadkov. Naša skrb in odgovornost je tudi udoben in varen javni prevoz. Za vas – vse dni v letu.

S prijavo na e- novice soglašate, da JAVNI HOLDING Ljubljana, d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja JAVNI HOLDING Ljubljana, d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) JAVNI HOLDING Ljubljana, d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

\r\n\r\n

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

\r\n\r\n

JAVNI HOLDING Ljubljana, d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. S prijavo ste seznanjeni, da JAVNI HOLDING Ljubljana, d.o.o. lahko uporablja zunanji novičarski servis skladno s pravili slednjega (npr. mailChimp) in podatke hrani v oblaku.

\r\n\r\n

Osebne podatke o posamezniku/ici bo JAVNI HOLDING Ljubljana, d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.

\r\n