Info za uporabnike

Skupna blagajna

V prostorih na Mačkovi ulici 1 lahko:

  • plačate račune brez provizije, z gotovino ali s plačilnimi karticami, za storitve naslednjih javnih podjetij:
    • Energetika Ljubljana,
    • Javno podjetje Vodovod Kanalizacija Snaga,
    • JP Ljubljanska parkirišča in tržnice in
    • ŽALE.
  • plačate občinske upravne takse.

V Glavni pisarni Mestne uprave Mestne občine Ljubljana lahko uredite oziroma oddate dokumente za vse oddelke mestne uprave.

Delovni čas za navedene storitve:

ponedeljek, torek in četrtek: od 8.30 do 16. ure,

sreda: 8.30 do 17. ure,

petek: od 8.30 do 13. ure.

 

 

 

S prijavo na e- novice soglašate, da JAVNI HOLDING Ljubljana, d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja JAVNI HOLDING Ljubljana, d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) JAVNI HOLDING Ljubljana, d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

\r\n\r\n

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

\r\n\r\n

JAVNI HOLDING Ljubljana, d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. S prijavo ste seznanjeni, da JAVNI HOLDING Ljubljana, d.o.o. lahko uporablja zunanji novičarski servis skladno s pravili slednjega (npr. mailChimp) in podatke hrani v oblaku.

\r\n\r\n

Osebne podatke o posamezniku/ici bo JAVNI HOLDING Ljubljana, d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.

\r\n