O družbi

Novinarsko središče

Zagorelo v Regijskem centru za ravnanje z odpadki Ljubljana

05. 07. 2024
V Regijskem centru za ravnanje z odpadki Ljubljana je včeraj, 4.

Energetika Ljubljana znižuje ceno zemeljskega plina

23. 04. 2024
Konec aprila preneha veljati Uredba o določitvi cene zemeljskega plina iz plinskega sistema. Ta je ceno zemeljskega plina od 1.

Z marcem v JP Voka Snaga nadgrajujemo sistem prevzemanja gradbenih odpadkov

23. 02. 2024
S 1. marcem 2024 bomo v JP Voka Snaga nadgradili sistem prevzemanja gradbenih odpadkov.

Plačilna kartica odslej tudi vaša vozovnica

29. 11. 2023
Potniki na mestnih in medkrajevnih linijah ljubljanskega potniškega prometa lahko od danes naprej potovanja z avtobusi plačujejo...

Za varno pot ukrajinskih otrok do šole

15. 03. 2023
Veleposlaniku Ukrajine v Republiki Sloveniji, Andriju Taranu, sta ministrica za zunanje zadeve, Tanja Fajon, in namestnik...

Podaljšana trasa linije 11

28. 02. 2023
V sredo, 1. 3. 2023, bo trasa linije 11 podaljšana do Ledene dvorane Zalog.

Medsektorsko povezovanje za učinkovitejši zeleni prehod

13. 02. 2023
Družbi Energetika Ljubljana in ELES že vrsto let tesno sodelujeta na področju zagotavljanja zanesljive energetske oskrbe,...

Sprememba trase linije 16

11. 11. 2022
V ponedeljek, 14. 11. 2022, se bo spremenila trasa linije 16.

Strani

S prijavo na e- novice soglašate, da JAVNI HOLDING Ljubljana, d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja JAVNI HOLDING Ljubljana, d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) JAVNI HOLDING Ljubljana, d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

\r\n\r\n

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

\r\n\r\n

JAVNI HOLDING Ljubljana, d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. S prijavo ste seznanjeni, da JAVNI HOLDING Ljubljana, d.o.o. lahko uporablja zunanji novičarski servis skladno s pravili slednjega (npr. mailChimp) in podatke hrani v oblaku.

\r\n\r\n

Osebne podatke o posamezniku/ici bo JAVNI HOLDING Ljubljana, d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.

\r\n