O družbi

CGP priročnik

Znak prikazuje Javni holding Ljubljana kot velik krog. V sklopu delujejo štiri javna podjetja: Energetika Ljubljana, Vodovod-kanalizacija, Ljubljanski potniški promet, Snaga, torej štirje manjši krogi, ki izhajajo iz centra velikega kroga in se raztezajo v desno smer. Razteg štirih manjših krogov se zaključi z zelenim, kar predstavlja udejstvovanje in interakcijo JHL z javnostjo. Zelena barva znaka predstavlja umirjeno in uravnoteženo delovanje, prav tako barvo Ljubljane in ekološko usmerjenost.

Logotip Javnega holdinga Ljubljana.

Datoteke
PDF icon CGP priročnik [pdf | 2,8 MB]
PDF icon JHL Logotip [pdf | 220,7 KB]
PDF icon Priročnik Umestitev imen družb v skupini v podpis skupine Javni holding Ljubljana [pdf | 2,8 MB]

S prijavo na e- novice soglašate, da JAVNI HOLDING Ljubljana, d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja JAVNI HOLDING Ljubljana, d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) JAVNI HOLDING Ljubljana, d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

\r\n\r\n

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

\r\n\r\n

JAVNI HOLDING Ljubljana, d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. S prijavo ste seznanjeni, da JAVNI HOLDING Ljubljana, d.o.o. lahko uporablja zunanji novičarski servis skladno s pravili slednjega (npr. mailChimp) in podatke hrani v oblaku.

\r\n\r\n

Osebne podatke o posamezniku/ici bo JAVNI HOLDING Ljubljana, d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.

\r\n