O družbi

Družbena odgovornost

Javni holding Ljubljana in odvisna javna podjetja aktivno sooblikujemo kakovost bivanja v Ljubljani. Zato si v največji možni meri vsakodnevno prizadevamo, da so naše strateške in poslovne odločitve izbrane preudarno in premišljeno, predvsem pa ob upoštevanju odgovornosti tako do družbenega, kot naravnega okolja, v katerem delujemo. V okviru ozaveščevalnih aktivnosti k soustvarjanju kakovostne prihodnosti proaktivno vključujemo tudi uporabnike, saj se zavedamo, da samo s spremembo razmišljanja in prevzemanjem vedenj, ki so mogoče malo manj udobna, a nujna za kakovost življenja, lahko skupaj gradimo še bolj prijazno, solidarno in trajnostno Ljubljano.

Družini prijazno podjetje

Družbeno odgovoren delodajelec

Prijaznost do okolja kot skupni imenovalec storitev javnih podjetij

Druge družbeno odgovorne novice

S prijavo na e- novice soglašate, da JAVNI HOLDING Ljubljana, d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja JAVNI HOLDING Ljubljana, d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) JAVNI HOLDING Ljubljana, d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

\r\n\r\n

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

\r\n\r\n

JAVNI HOLDING Ljubljana, d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. S prijavo ste seznanjeni, da JAVNI HOLDING Ljubljana, d.o.o. lahko uporablja zunanji novičarski servis skladno s pravili slednjega (npr. mailChimp) in podatke hrani v oblaku.

\r\n\r\n

Osebne podatke o posamezniku/ici bo JAVNI HOLDING Ljubljana, d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.

\r\n