Info za uporabnike

Javna podjetja

JAVNI HOLDING Ljubljana, d.o.o. povezuje tri javna podjetja, ki z izvajanjem svojih dejavnosti skrbijo za nemoteno oskrbo z javnimi storitvami. V JAVNI HOLDING Ljubljana, d.o.o. so povezana spodnja javna podjetja.

Logotip Energetike Ljubljana. Javno podjetje Energetika Ljubljana, d.o.o. Daljinska oskrba s toploto (vročo vodo in paro) in zemeljskim plinom.
Logotip JP Voka Snaga. Javno podjetje Vodovod Kanalizacija Snaga d.o.o. Oskrba s pitno vodo, odvajanje in čiščenje odpadne vode, zbiranje, odvažanje in odlaganje vseh vrst odpadkov, čiščenje javnih površin in upravljanje ter vzdrževanje javnih sanitarij.
Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. Zagotavljanje varnega, zanesljivega in nemotenega javnega prevoza.

 

S prijavo na e- novice soglašate, da JAVNI HOLDING Ljubljana, d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja JAVNI HOLDING Ljubljana, d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) JAVNI HOLDING Ljubljana, d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

\r\n\r\n

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

\r\n\r\n

JAVNI HOLDING Ljubljana, d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. S prijavo ste seznanjeni, da JAVNI HOLDING Ljubljana, d.o.o. lahko uporablja zunanji novičarski servis skladno s pravili slednjega (npr. mailChimp) in podatke hrani v oblaku.

\r\n\r\n

Osebne podatke o posamezniku/ici bo JAVNI HOLDING Ljubljana, d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.

\r\n