O družbi

Arhiv novic

Predpraznični delovni čas Skupne blagajne

21. 06. 2024
Obveščamo vas, da bo Skupna blagajna javnih podjetij in Javnega holdinga Ljubljana na Mačkovi ulici 1, v ponedeljek, 24.

Prosto delovno mesto

13. 06. 2024
Samostojni strokovni sodelavec (m/ž) v Sektorju za finance in računovodstvo, Služba za finance in kontroling.

Skupščina 16. 05. 2024

16. 05. 2024
Danes so se na seji skupščine sešli družbeniki Javnega holdinga Ljubljana.

Pridružite se nam na Sejmu zaposlitvenih priložnosti

26. 04. 2024
Skupina Javni holding Ljubljana ter sodelavke in sodelavci javnega podjetja ŽALE in javnega podjetja Ljubljanska parkirišča in...

Predpraznični delovni čas Skupne blagajne

25. 04. 2024
Obveščamo vas, da bo Skupna blagajna javnih podjetij in Javnega holdinga Ljubljana na Mačkovi ulici 1, v torek, 30.

Skupščina in 5. redna seja Sveta ustanoviteljev

19. 03. 2024
Na seji skupščine Javnega holdinga Ljubljana so se družbeniki seznanili z nerevidiranimi rezultati družbe Javni holding Ljubljana...

2. dopisna seja Sveta ustanoviteljev

22. 02. 2024
Na dopisni seji so člani Sveta ustanoviteljev obravnavali in potrdili nove cene storitev gospodarskih javnih služb ravnanja s pitno...

Strani

S prijavo na e- novice soglašate, da JAVNI HOLDING Ljubljana, d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja JAVNI HOLDING Ljubljana, d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) JAVNI HOLDING Ljubljana, d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

\r\n\r\n

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

\r\n\r\n

JAVNI HOLDING Ljubljana, d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. S prijavo ste seznanjeni, da JAVNI HOLDING Ljubljana, d.o.o. lahko uporablja zunanji novičarski servis skladno s pravili slednjega (npr. mailChimp) in podatke hrani v oblaku.

\r\n\r\n

Osebne podatke o posamezniku/ici bo JAVNI HOLDING Ljubljana, d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.

\r\n